Paul van Egmond

Senior onderzoeker
T +31 (0)20 7059 378
pvanegmond@dsp-groep.nl

Paul van Egmond (1977) is adviseur en teamaanvoerder van het team Openbare Orde en Veiligheid. Paul heeft veel ervaring op dit terrein en beschikt over een brede blik. Zijn werkstijl is te typeren als sociaal, direct en resultaatgericht.

Achtergrond
Paul studeerde in 2004 af aan de Universiteit van Amsterdam in Culturele Antropologie en Sociale Psychologie.  Voordat Paul bij DSP-groep begon werkte hij als adviseur/projectleider bij de gemeente Amsterdam bij verschillende diensten en stadsdelen. Daar werd hij al snel gegrepen door het onderwerp veiligheid. In 4 jaar tijd ontwikkelde hij zich bij de gemeente tot specialist op het gebied van veiligheidsbeleid. Na zijn overstap naar DSP-groep in 2010 bouwde hij deze kennis verder uit en verbreedde deze aan de hand van een aantal landelijke opdrachten en ook opdrachten in de profitsector.  

Specialisme
Paul is specialist op het gebied van cameratoezicht, prostitutie en integraal veiligheidsbeleid. Hij is goed op de hoogte van de regierol die gemeenten in (moeten) nemen. Paul is prima inzetbaar als adviseur en beschikbaar voor (parttime) detachering. Zo was Paul in 2011/2012 een half jaar Veiligheidsmanager Openbare Orde bij de gemeente Haarlem.

Medewerkers Functie
< | 1 | 2 | >