Paul Duijvestijn

Senior onderzoeker/projectleider
T +31 (0)20 7059 316
pduijvestijn@dsp-groep.nl

Paul Duijvestijn (1973) studeerde cum laude af in de studies Algemene Sociale Wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen en Orthopedagogiek. Vanaf 1997 is hij  als onderzoeker/adviseur werkzaam op breed sociaal-maatschappelijk gebied. Eerst als freelancer, daarna ruim vier jaar bij Assist Adviesbureau en vanaf 2002 bij DSP-groep. Paul is aanvoerder van het team Sport en vertrouwenspersoon binnen DSP-groep.

Profiel
Pauls expertise ligt op het vlak van sport-, jeugd-, jeugdzorg-, onderwijs- en vrijwilligerswerkbeleid. Voor opdrachtgevers als NISB, NOC*NSF, Jeugdzorg Nederland, William Schrikker groep, MOVISIE, de ministeries van VWS, OCW en SZW en vele gemeenten schreef hij vele beleids- en implementatieplannen, ontwikkelde hij diverse methodebeschrijvingen en voerde hij tientallen onderzoeken uit. Instrumentontwikkeling is een van Pauls specialismen: hij stond aan de basis van tal van handreikingen, brochures, checklisten en praktisch toepasbare meetinstrumenten.
Pauls werkstijl is te typeren als praktisch, gedegen, resultaatgericht en sociaal. Hij heeft een generalistische blik en zoekt altijd naar de praktische relevantie en vertaling van beleid.

Naast DSP-groep
Om voeling met de praktijk te houden combineert Paul zijn werk bij DSP-groep met een rol als orthopedagoog bij De Opvoedpoli Alkmaar. Daar houdt hij zich bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met opvoed- en opgroeiproblemen. Tevens heeft Paul diverse bestuursfuncties bij sportverenigingen bekleed en is hij jarenlang parttime actief geweest als tennistrainer.

Medewerkers Functie
< | 1 | 2 | >