Amsterdam: Van Diemenstraat 374, 1013 CR Amsterdam

Openbaar vervoer vanaf CS Amsterdam (20 min.)
Neem op Amsterdam Centraal Station stadsbus 48 aan de zuidzijde (Prins Hendrikkade t.o. Nikolaaskerk) richting Station Sloterdijk tot halte Barentzplein. Vanaf deze halte loopt u rechtdoor met de bocht mee, de Van Diemenstraat in.

Lopen vanaf CS Amsterdam (15 min.)
Neem de achteruitgang van het station (IJ-zijde) en sla linksaf langs de ponten. Volg de oever van het IJ. Aan de overkant van de straat passeert u de Kamer van Koophandel. Sla rechtsaf over de brug: Westerdoksdijk. Vervolg deze weg ongeveer 500 meter tot aan de stoplichten aan het eind. De weg maakt een bocht naar links - blijf de grote weg volgen: Van Diemenstraat.

Auto en parkeren
Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving met de auto. Het tarief voor parkeren tot aan de brug richting de Tasmanstraat is € 4,00 per uur. Over de brug betaalt u € 3,00 per uur. U kunt betalen met www.parkeerenbel.nl of bij een automaat (bankpas of muntgeld). Parkeerruimte is schaars in het centrum van Amsterdam (meer informatie over parkeren in stadsdeel West).

We zitten in het IJ-point-gebouw: het derde grote gebouw aan de rechterkant als u vanaf het Station de Van Diemenstraat inkomt (rode baksteen met halfronde uitbouw). Schuifdeuren door, naar de tweede verdieping, eind van de gang links.

Contact

Amsterdam
Van Diemenstraat 374
1013 CR Amsterdam
T: +31206257537
F: +31206274759

Email

dsp@dsp-groep.nl